Italiaanse sandwich

Deze heerlijke frisse sandwich moet je gewoon geproefd hebben. Extra lekker door het romige van de avocado en het rokerige van de tofu.

 

Ingrediënten (2 personen)

  • 1/2 avocado
  • 150 gram gerookte tofu
  • 2 el olijfolie
  • 4 sneetjes (glutenvrij) brood
  • 1 teen knoflook
  • tomatensalsa (zie recept)
  • 2 el vegan pestomayonaise (of meng 1 el vegan pesto met 1 el vegan mayo)
  • balsamicocrème
  • handje rucola

Bereidingswijze

Snijd de avocado en gerookte tofu in plakken.

Verhit olie in een koekenpan en rooster de sneetjes brood tot ze goudbruin kleuren. Strijk met de knoflook over het brood en verdeel hier de tomatensalsa over. Leg de avocado en tofu tussen 2 sneetjes brood in en verdeel wat pestomayo en balsamicocrème over de sandwich. Serveer met wat rucola.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.